whoeveryouwantmetobe

lögner

2008-10-27 @ 12:57:26

Sen när blev det en omöjlighet att repa sig från ett breakup och gå vidare med högt buret huvud? Sen när behövde man koka ihop en massa lögner för att klara av smärtan?
Idag fick jag veta att mitt ex har spridit ut en annan version om hur det tog slut mellan oss. Tydligen var det han som gjorde slut med mig (konstigt, eftersom jag har SÅ starka minnen av att han grät som en tjej när jag gjorde slut med honom), och anledningen till att han inte ville ha mig längre var att jag inte släppte till. Det är ju också rätt roligt att han tror att det var så, eftersom sex kan vara dåligt men ändå vara sex. Intressant att han skäms så pass mycket över sina egna prestationer att han vill förtränga att det någonsin har ägt rum.
Men nu har han kanske fått som han vill, blivit re-virginized och allt. För om vi aldrig hade sex så har han ju aldrig blivit av med oskulden. Good for him.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

andningsrum

2008-10-26 @ 14:12:50

Du skrev att du skulle starta på nytt. Starta om. Det känns som att du ville att jag skulle läsa det. Men så är det naturligtvis inte. Du kan ju inte veta att jag läser vad du har att säga varje dag, även om du inte har uppdaterat dina tankar sedan dagen före.

Och nu skriver du att du har rensat i din telefonbok, och jag vet att mitt nummer är ett av dem du tagit bort. Jag känner det på mig. För du har inte hört av dig på två veckor. Äntligen (?) har du förstått att jag inte vill höra i från dig.

Men vet jag vad jag inte vill? Jag känner mig lämnad, trots att det var jag som ägnade en månad åt att inte svara på dina sms och samtal. Trots att det är jag som lämnar den här gången.
Så det kanske är du som drar först trots allt. Du som är stark nog att radera mig från ditt liv.

Och jag som fick panik häromdagen över att mitt nya mobilabonnemang innebar ett nytt nummer. Hur ska jag göra, tänkte jag, ska jag skicka en förvarning "snart finns jag inte mer" till dig? Det är dumt som fan, jag vet. Varför skulle du bry dig? Vi som inte ens hälsar på varandra när vi möts på stan.

Så nu får jag väl göra som du. Starta om.
Det låter så jävla svårt.
"Starta om".

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

...

2008-10-10 @ 16:47:15

... still I can't let you be

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()