whoeveryouwantmetobe

Vi Lämnar Allt

2010-05-30 @ 13:32:33

Haft en mysmysmysig helg tillsammans med vänner, vin, pizza, skratt och Eurovision. Men fan vad jag börjar bli tråkig. Trots bästa sällskap och finaste stunderna är jag inte riktigt närvarande. Jag är någon annanstans.
 
Om jag inte smsar honom pratar jag om honom. Och pratar jag inte om honom tänker jag på honom.
 
Idag är det tvättdag hos mig och bakisdag hos honom och jag villvillvill fråga om vi ska träffas men jag är så rädd för att kväva, skrämma iväg, vara på och för desperat. 
Han är enkel som fan men på egen hand gör jag det svårt för mig.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

ring mig när allt du vet och trodde på har rasat samman

2010-05-25 @ 14:56:01

Jag kan vara uppe hela natten. Få för lite sömn för att egentligen kunna klara av skoldagen. Äta för lite, för mycket, för oregelbundet. Missa bussen. Glömma bort min tvättid. Upptäcka ett hål i min sko och gå hem med dränkta fötter i ösregn medan vindstyrkan vänder upp och ner på mitt hår. 
För det spelar ingen roll. Ingenting annat betyder något. Ingenting annat än att han håller om mig och alla mina ensamma år. Tittar på mig som att han aldrig har sett något så vackert. Och sjunger Dina händer är fulla av blommor, dina ögon är fulla av liv, dina läppar är fyllda av sånger, dina dagar är fyllda av tid.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

därför blir dagen en bättre dag tillsammans med honom

2010-05-16 @ 23:26:12

Han kan sjunga Brännö Serenad och kompa sig själv på gitarr. Han skrattar åt samma saker som jag. Han har vackra ögon. Han pratar om livet, döden och om att han borde låta sitt hår växa ut till sommaren. Han tycker om låtar som heter De Svåraste Orden och Här Kommer Solen. Han har ett blindtarmsärr och en bruten handled som fortfarande läker. Han spelar inga spel. Han lyssnar. Han vill förstå. Han säger 'förmodligen' till allting och blandar skorrande och rullande r när han pratar.

Han ler när han ser på mig.

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

När Ni Faller, Faller Ni Hårt

2010-05-12 @ 15:32:21

Människor kan dribbla bort mig så lätt. Få mig att tappa fattningen. Med rätt charm och de finaste visor man kan höra så är jag ett fallet hjärta.
Don't know what to make of it yet.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()