whoeveryouwantmetobe

från kylan in i värmen

2011-01-26 @ 23:41:46

Det gör lite ont att se den torra asfalten njuta av solskenet och samtidigt veta att snön med all säkerhet kommer att frysa hela staden till is igen flera gånger om innan våren är här för att stanna. Och fåglarna kvittrar naivt om morgnarna och det stackars havet ligger stilla och förväntansfullt och tror att det när som helst kan komma badande sommarmänniskor och börja plaska. Det får mitt hjärta att brista en aning.
Men snart är det februari, det blir ljusare och ljusare för varje dag. Mars väntar otåligt runt hörnet, kan inte vänta på att få dyka upp och muntra upp oss och våra grådaskiga själar, och sedan kommer april strax därefter med sin starka sol. Fortare än man hinner säga Fan jag orkar inte med det här längre så slår knopparna ut på träden, Håkan kommer till vår lilla västkuststad och förgyller våra liv och rätt som det är så är dagen längre än natten och man sitter på en strand i solnedgång och grillar med sina bästa vänner och dansar orädd, full och lycklig hem genom Slottsparken en ljus och ljummen sommarmorgon.
26 januari. Inte långt kvar nu.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Emmy

Det låter piss så fort du nämner datumet 26 januari, annars fick du mig att börja hoppas och längta ännu mer efter vår och sommar!

2011-01-28 @ 17:20:56
URL: http://jagochminadagar.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback